”Kabal”, december 2019

”Kabal” är titeln på min senaste målning (december 2019).
Det skulle vara utomordentligt värdefullt för mig att höra vad ni tycker att bilden föreställer. Det är lika värdefullt att höra om ni ser ”fel” som om ni läser bilden som jag hade tänkt mig. Till syvende och sist skapas ett konstverks mening till hälften av betraktaren.

Här nedan ser ni detaljer av ansiktena:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På staffliet i ateljén.

 

5 reaktioner på ””Kabal”, december 2019”

  1. Överst till vänster ser jag David Rockefeller, Gorbatjov och den amerikanska mediemannen som jag inte minns namnet på. Bill Clinton, Tony Podesta och eventuellt Marina Abramovich med glasögon. Greta Thunberg, John Podesta, en för mig okänd man, Soros, Bill Gates, och till sist tvivlaren. Han som funderar på att visselblåsa om hur kabalen tänker genomdriva sina planer för världen , med sitt vittnesmål i handen i form av ett brev.

  2. Visst tusan är mannen till höger i bilden, iklädd ylletröja eller dylikt, den finske ”djupekologen” Pentti Linkola?

    1. Ja. Det stämmer. Meningen är inte att det ska avbilda en entydig konspiration. Aktörerna är individer med sina egna agendor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.